fredag 11 oktober 2013

Fredagsfilm - Twilight

Den tystlåtna flickan Bella Swan flyttar till en avlägsen stad i Washington, där antal soliga dagar är lika få som antalet invånare.
   Som den nya tjejen i ett samhälla där alla känner alla väcker hon stor uppmärksamhet. De flesta verkar tycka det är kul med ett nytt ansikte, men en särskild kille verkar inte kunna stå ut med henne. Vad är hans problem? Och varför kan hon inte sluta tänka på honom?

I Forks finner Bella vänskap, kärlek och en mörk hemlighet. Myter och mystik möter i de mörka skogarna verkligheten, och hon har fångats mitt i stormen.

Se recension av bok här!Ourk! Peppar, peppar ta i trä! Detta är en bra beskrivning på både filmen och min - om jag får säga det själv- urusla sammanfattning. Filmen gav mig noll inspiration!
   Specialeffekterna var kassa, Robert Pattison (a.k.a. Edward Cullen) såg sjuk ut, och jag står inte ut med Kristen Stewart. Varför? Jo, i böckerna uppfattade jag Bella som sarkastisk, humoristisk och modig. Ger Kristen en någon av de vibbarna? Nej!
   Denna "filmen" förtjänar inte att bära samma namn son Stephenie Meyers verk. Slutdiskuterat!

Betyg: Inte värt besväret

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag håller delvis med dig. Fast ett par scener i filmer gillar jag skarpt. Det jag kan tycka är synd är de som enbart sett filmen och inte läst boken. Det blir ju en helt annan upplevelse. Ungefär som Meyers "Genom dina ögon". Den filmen är ju verkligen ingenting att hänga i julgranen i jämförelse med boken som är riktigt bra.

    Om du har tid och lust så får du gärna läsa mitt. Jag har skrivit om... :-)

    Ta hand om dig!

    SvaraRadera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.