fredag 19 oktober 2012

Bookfinger

Grattis Viggo! Nu är det äntligen din tur ;) - Vi träffades på bokmässan och skojade lite om att vi båda hade en känsla av att vi skulle bli de sista i Bokbloggargänget.

"En bokbloggare och några av hans bästa vänner."
Viggo (Zingmark Lien) är en 12 år gammal norrlandsbo, som inte bara är besatt av böcker utan även håller på med streetdance, skateboard samt att han skriver skräcknoveller - som han för övrigt brukar lägga upp på bloggen. Kolla in dem här om ni vill!

På tal om bloggen så heter den Bookfinger och den har varit igång sedan lördagen den 16 juni 2012, och han har inte varit på latsidan när det gäller inlägg. Och de är inte bara många, utan välskrivna också - en riktig fröjd för folk som tycker om att läsa bokbloggar.

I första anblick kan bloggen verka lite dyster, i och med att det är ganska mörka färger. Detta vägs däremot upp av en fin och färggran header samt otroligt bra innehåll. Som sagt; "döm inte boken efter omslaget", för då missar du helt klart någonting!

4 kommentarer:

 1. Jättebra inlägg! Tack så jättemycket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga problem, det var mig ett nöje! :)

   Radera
 2. SV:
  Boken är annars väldigt bra. :D

  SvaraRadera
 3. SV: Tack, men detta är inte en av mina bästa teckningar! ;)

  SvaraRadera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.