fredag 26 oktober 2012

Wherethebookslive

 Wertebokslie? Wheertlebekslo? - vad är det med bokbloggare och långa bloggnamn? Okej, det var ett taskigt skämt, sorry. Men bloggarens namn är både kort och inspirerande; Miss Livre (livre betyder bok på franska, vilket jag antar att hon har läst/läser i skolan). Hon driver bokbloggen WHERETHEBOOKSLIVE, som är den sista i Tovas bokbloggargäng.


Jag tycker att Miss Livre skriver otroligt bra texter, men oftast så är de rätt så korta. I vanliga fall skulle det inte störa mig, men i och med att hon skriver så pass bra vill jag inte att inläggen ska ta slut! Hon skriver allt från recensioner till bokbloggsjerka och har gjort det sedan i juli, så det är bara att läsa, läsa och åter läsa hennes blogg!

Det var allt från bokbloggargänget. Jag kan inte fatta att det redan är slut, det känns som vi precis börjat. Jag kommer sakna er alla!

2 kommentarer:

  1. Jag kan inte heller fatta att det är slut, det har varit jättekul! Förhoppningsvis kan vi dra igång något liknande snart igen. :)

    SvaraRadera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.