tisdag 2 oktober 2012

Om mig

Utseende
Jag är 1, 80 lång och smal - inte tändstickssmal utan den kurviga typen - och ganska spänstig, om jag får säga det själv. Jag har gyllene hår som räcker mig till axlarna, som dock har en tendens att lätt se fett ut. Mina blå ögon är det jag är mest stolt över, men jag stirrar alltid på något konstigt sätt när jag blir fotograferad - jag har inte lyckats få ett enda bra skolfoto på grund av det, men det är antagligen bara jag som märker det. Jag har dessutom komplex för mina fötter; jag tycker att de har en konstig form och deras förmåga att vara röda när det är varmt och lila när det är kallt - det är sant, jag skojar inte.

Personlighet
Kort och gott så är jag en bra medelmåtta på det mesta. Gillar att röra på mig, men gillar inte att träna. Det är livsnödvändigt för mig att få bra betyg - jag går i nian förresten, vilket bara gör mig ännu mer desperat - men jag hatar att plugga.
   Jag är inte någon särskilt social person och jag har ingenting emot att vara för mig själv, men personligen tycker jag att folk har lätt för att tycka om mig. Tyvärr så har jag fötts utan förmågan att hålla igång en konversation så de flesta samtalen brukar sluta i en sådan där pinsam tystnad som alla tonåringar fruktar.

Intressen
Mina största intressen är att läsa och att titta på tv. Kläm in lite läxläsning mitt emellan och du har en av mina genomsnittliga vardagar.
   Annars så älskar jag att spela gitarr och gör det så ofta jag kan. Nu tror du säkert att jag är ett musikaliskt underbarn, men jag kan garantera dig att det är så långt ifrån sanningen som det går att komma. Jag är åtminstone inte dålig.
  Jag spelar tennis också. Det har jag gjort sedan jag var 8 - tror jag - och nyligen har jag blivit anställd på tennisföreningen som hjälptränare; jag får betalt för att bara vara där en timme och hålla koll på ett gäng småungar medan huvud tränaren tar hand om allt jobb. Rena rama drömjobbet, och jag älskar att ta hand om småttingar; de är så söta!

För övrigt
Som sagt så är jag 15 år, lång och blond; jag är troligtvis allergisk mot pollen - jag har nyst hela sommaren, men jag har inte kollat upp det än; tycker om djur; är livrädd för spindlar och det allra bästa jag vet är att pyssla med min bokblogg.

2 kommentarer:

  1. Haha, jag är också allergisk mot pollen. Speciellt björkpollen, ändå är det mitt favoritträd :D

    SvaraRadera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.