måndag 1 oktober 2012

Bokmässan 2012!


Hej alla glada bokbloggare!

Nu är de flesta tillbaka från Bokmässan, och wow vad mycket folk det var! För oss som var där för förta gången - det vill säga jag - var det lite överväldigande men det var roligt att ha varit där. Att vara en av de första att få reda på förlagens nyheter, att få träffa folk med samma intresse som en själv; det är faktiskt riktigt kul. Men tyvärr så måste jag säga att höjdpunkten på dagen var när man gick ut därifrån. Jag har nog aldrig varit så lycklig över frisk luft och det enkla faktum av att man står tre-meter från närmaste människa ;) Jag är nog inte skapt för sådana stora evenemang, men jag kan nog faktiskt tänka mig att åka dit igen nästa år - och det är ett otroligt högt betyg från mig när det gäller mässor.
Människor till höger.
Människor till vänster.
Och kolla, människor rakt framifrån också.
Här kommer några bilder:

Elin och Hanna från Tonårsboken var med och diskuterade vid Bonniers monter...
... tillsammans med Bokugglan, Bokvarg och många fler.
 Jag köpte även en bok; 


Jag känner mig som en riktig snårjåp i och med att jag bara köpte en bok - som för övrigt var ett inpulsköp, jag tyckte att framsidan var häftig. Istället så tog jag foto på alla böcker jag ville läsa så att jag kan låna dem på biblioteket sen. Smart va? 

Jag träffade också Tova och Viggo som är med i Tovas bokbloggargäng. Det var riktigt kul att träffa någon från "Gänget" men tråkigt att jag inte hittade fler - Var var ni?!

2 kommentarer:

  1. I stockholm och ruttnade, men nästas år ska jag dit! haha fatta att man känner som att min missat världens grej, nästa år håll utkik efter en väldigt svartklädd tjej :)

    SvaraRadera
  2. Det ska jag!

    Jag missade också mycket (så går det när det är första gången man är på bokmässan ;/ ). Det var den där bobloggarträffen som var på bokmässan och jag känner mig så korkad som inte ens visste om den! Nåja, nästa år så...

    SvaraRadera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.