fredag 5 oktober 2012

En plats i bokhyllan

Eller Iktoros böcker om man går efter URL:en - personligen tycker jag bara det är förvirrande när man har olika namn på bloggen och dess URL - drivs av bokentusiasten Iktoro.

Just nu sitter jag framför tv:n och äter en macka, samt skrapar ihop ett snabbt inlägg om denna veckans bokbloggare i och med att jag - korkat nog - inte skrev någonting om det igår kväll. Jag brukar nämligen skriva mina inlägg lite i förväg så att det bara är att lägga upp dem på bloggen när jag kommer hem från skolan. Därför, kära läsare, ber jag om ursäkt i förväg för den sämre kvalitén på detta inlägget. Jag hoppas att ni inte tar illa upp.Kort info om denna veckans bokbloggare:
Nästa medlem i bokbloggargänget heter Liv, är 13 år gammal och går för närvarande att hitta i Storhertigdömet Luxemburg. Hon vill för övrigt bli kallad Iktoro, vilket nog är det mest fantasirika namnet jag någonsin hört - och det menas som något positivt. Hon är också väldigt ambitiös och hängiven sina intressen, det vill säga läsning. Det säger trots allt mycket när en tjej som bor i Luxemburg åker hela vägen till Sverige bara för att gå på bokmässan!

Om bloggen:
Iktoro har en otrolig humor. Varje gång jag läser hennes blogg blir jag full av skratt. Ibland har det en tendens att göra inläggen lite oseriösa, men nästan alla gånger ger det bara texterna den där extra twisten som gör det extra roligt att läsa.

Hitta henne också på:
Boktipset som Liv Danjoux!

7 kommentarer:

 1. Det låter lite japanskt tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Menar du hennes namn? Det tycker jag verkar franskt - har pluggat franka två och 1/2 år nu - skrytvarning ;) - vilket verkar ganska logiskt i och med att franskan är ett av "de stora språken" i Luxemburg (googlade upp det precis, men jag varnar dig; jag är inte världsbäst på källkritik).

  SvaraRadera
 3. Det är varken franskt eller japanskt.

  http://iktorosbocker.blogspot.com/2012/04/varfor-jag-heter-iktoro.html

  Här är anledningen till att jag heter som jag gör! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittade namnet i en bok :) Var det innan eller efter du startade bokbloggen? Om det var innan så är det lite ironiskt att du därefter startade bloggen.

   Radera
  2. Hittade det innan jag startade bokbloggen, redan i trean faktiskt.

   Radera
 4. Jag har så mycket fantasi och gillar get, tack jag vet 8) Nej, strunta i den dåliga vitsen. Jag är allmänt flummig.

  SvaraRadera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.