tisdag 16 oktober 2012

Skrivutmaningen - vecka 42


Är du en bloggare med författardrömmar? Har du drabbats av skrivkramp? Kolla då in detta!Som sagt så har jag läst boken "Skriv om och om igen", och jag insåg en sak; vilka roliga uppgifter det fanns! Så jag hade tänkt att jag lägger upp en uppgift som är inspirerad av dessa en gång i veckan. Det kan variera från att skriva dikter till noveller, och självklart ska jag också vara med på det roliga. Du kan välja själv vilka uppgifter du vill göra, du behöver varken göra  alla uppgifter, göra dem i ordning eller lämna in dem i tid.

Nu undrar ni säkert vad in i helskotta som menas med "lämna in." Jo, så fort ni är klar med - till exempel  - en dikt så: 

 1. Lägger du upp den på din egen blogg. 
 2. Sedan skriver du in URL-en till ditt inlägg i kommentarfältet. (Kom ihåg att du ska länka till rätt inlägg - det vill säga det där det står om den uppgiften du gjort).
Svårare än så är det inte. Ha det så kul!

Nu när vi har satt igång så vill jag gärna lära känna er lite bättre, därför är denna veckans uppgift att skriva en novell om er själva och er vardag. Det ska inte vara någon fiction novell, så om du - precis som jag - har en ganska alldaglig och, ja... tråkig vardag så får du ta och gräva upp alla trix ur rockärmen. All din humor, personlighet och framför allt dina skrivkunskaper sätts på prov i denna uppgiften; det blir en sann utmaning...

5 kommentarer:

 1. denna kommer ta lite tid men jag ser verkligen fram emot att skriva denna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Det kommer ta sin lilla tid, men då blir det mer av det roliga för oss :)

   Radera
 2. Roligt initiativ, hoppas att många hakar på! :) Du vet väl att det läggs upp förslag på ämne man kan skriva om varje dag på www.skrivpuff.blogspot.se? De som skriver där brukar vara duktiga på att kommentera andras också! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Jag kollar in det direkt :)

   Radera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.