tisdag 28 augusti 2012

Åtta saker du inte visste om mig

Jag har lyckats gå och bli utmanad och ska nu skriva åtta (!) saker om mig själv - jag tror inte ens jag kan komma på åtta saker...

I förrgår utmanade Maria på Unga vuxna mig enligt följande:

Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen hos dem så att de vet att de har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

Så här kommer åtta saker du inte viste om mig!

 1. Jag äääälskar pizza, och då menar jag inte de där flottiga platta sakerna som man köper på fredagskvällar. Nej, jag gillar hemlagad. Focaccia botten med ost och skinka - enkelt och genialt!
 2. Jag är otroligt trött på reklamavbrott på tv! Jag förstår bara inte varför man ska avbryta bra program stup i kvarten med dåliga försäljningsknep. Fast däremot så tyckte jag faktiskt att Ica-reklamen var ganska rolig i början.
 3. Jag tycker om att vara ute i naturen. Frisk luft och solsken är precis vad jag behöver efter en lång skoldag, men...
 4. ... jag är livrädd för insekter. Okej, det lät ganska överdrivet. Jag börjar inte skrika som besatt eller gråter om jag får syn på en insekt - men jag försöker skaka av mig den om den sätter sig på mig. Jag ser nog ganska rolig ut när jag hoppar runt och skakar både armar och ben på det sättet.
 5. Jag schemalägger i princip allting jag gör. Alla dagar planeras in till sista minuten.
 6. Trots det så går saker åt pipsvängen ibland - universums regel om alltings jävlighet - och då är min reaktion, tro det eller ej: "Äsch, det hade kunnat vara mycket värre. Det går säkert att fixa på något sätt". Nu när jag tänker på det så är det nog lite konstigt, eller?
 7. Ni har säkert märkt att jag är ganska positivt lagt vid det här laget, vilket leder oss till följande: att jag inte tycker om när folk är negativa - ofta alltså. Att klaga på skolmaten ibland eller att sura några dagar för att man är förkyld är ok för mig, men ni som är negativa utöver det - ja, jag pratar med ER! - gör något åt ert liv istället för att förstöra andras med ert surande. Ät en glass, skriv ett argt brev, spring med huvudet först in i en vägg - jag bryr mig inte om vad ni gör, fixa det bara.
 8. Och sist men inte minst... jag har aldrig varit kär. Man tycker att det borde hända nu när man tonåring och allt vad det innebär, men nej - ingenting. Nåja, man är fortfarande ung - jag har gott om tid på mig.
Observera alla läsare, härmed utmanar jag Tess "Poketlover", Tova "Bokugglan", "Boktjuven" Ingerun och Klara på KlaraasBooks. Vågar ni anta utmaningen?5 kommentarer:

 1. Jag vågar och lovar att svara! :) Men jag är långsam på denna typ av utmaning. Men jag kommenterar på din blogg när det är klart. Jag gillar förresten skarpt din punkt 7!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Du är modig som vågar dig på detta. Jag ser fram emot att få lära känna dig lite bättre!

   Radera
 2. Kul! ska definitivt svara ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superb! Det ska bli kul att få läsa.

   Radera
 3. Nu har jag svarat! http://vadvilljagtjuva.blogspot.se/2012/08/8-saker-du-inte-visste-om-mig-tror-jag.html

  SvaraRadera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.