fredag 31 augusti 2012

The Bookworm

Bokbloggargänget verkar ha gjort succé. Det är så (denna delen av inlägget togs bort eftersom det kan påverka känsliga läsare) kul att ni tycker om det. Denna veckans bokbloggare är genierna bakom bloggen "The Bookworm".


Erebos är Mona och Hafsas gemensamma favoritbok.

Om bloggarna:
Mona började blogga nu i augusti - precis som jag - och har nyligen fått en medskribent; Hafsa.

(Flämt!) Detta var det värsta:
Det var ett inlägg som jag fastnade för när jag skummade igenom deras blogg; inlägget om Eragon-böckerna. Det var inte det att hon skrev sin ärliga åsikt - vilket ändå var trevligt - utan att jag tänkte exakt samma saker som hon när jag hade läst boken. Och inte bara det, hon har samma favoritförfattare som jag också! Creepy! Hon är också född samma månad som jag, CREEPYx2! Tur att jag är ett år äldre än hon, annars skulle jag blivit riktigt rädd.

Övrigt:
Bloggen är skriven bra och uppdelad så ett suveränt sätt - det vill säga att man hittar saker och ting lätt. Det är svårt att bedöma en nystartad blogg; eftersom det inte har hunnit komma in så många inlägg än, men jag är säker på att om Mona och Hafsa fortsätter så som de gör nu kommer deras blogg bli fenomenal!

2 kommentarer:

  1. haha, läskigt eller hur? roligt inlägg iallafall :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tacktack! Jag jobbade hårt med det ;)

      Radera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.