fredag 24 augusti 2012

KlaraasBooks

Veckans bokbloggare heter Klara och hon driver bloggen KlaraasBooks.

P.s. Denna bilden tillhör inte mig ;)
Kort om bloggerskan/bloggaren:
Den 14 år gamla Norrlandsbon Klara verkar vara en glad tjej med många kreativa idéer. När jag läser hennes inlägg känns det som att hon pratar med just mig och att hon säger sin ärliga åsikt, och sådana små detaljer uppskattar jag.

Klara har dessutom två andra bloggar; en "vandlig blogg"  - kolla den här - där hon skriver om sitt liv och en blogg där hon lägger upp noveller som hon själv har skrivit - den hittar du här. Nämnde jag förresten att hon vill bli författare? Nåja, nu har jag ;)


Detta har hon gjort bra:
Klara skriver texter som man fastnar för; hon motiverar varför hon tycker som hon gör samtidigt som hon formulerar sig varierat. Det är riktigt kul att läsa hennes texter - fast det kanske bara är så i och med att jag är intresserad av det hon skriver om. Om man jämför hur Klara skriver nu med hur hon skrev de första månaderna efter att bloggen startades kan man se att hon har förbättrat sitt skrivande betydligt. De förekommer allt mindre "slang"-ord och texterna blir mer varierade - ungefär som en bok ;) - vilket jag tycker är mycket mer underhållande. Jag är också imponerad av bokvideo-idéen. Ett kreativt sinne som hennes kommer nog kunna göra många roliga saker med sin blogg.


Detta kunde ha varit bättre:
Jag börjar så smått förstå hur bloggen är uppbyggd - det är lite svårt att leta i en ny blogg eftersom man inte har någon aning om var man ska kolla - och jag tycker jag saknar att man kan kolla efter böcker i en specifik genre, eller kanske något annat system, så att det blir lite enklare att hitta recentioner på böcker man är intresserad av.


Vill du veta mer om "Bokbloggargänget"? Kolla här!

1 kommentar:

  1. Spännande sätt att lära känna nya bloggar och bli bättre!
    Om du vill berätta mer om dig själv kan du välja ut åtta saker du vill avslöja... Se mer här: http://ungavuxna.blogspot.se/2012/08/atta-saker-om-mig.html

    SvaraRadera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.