lördag 22 september 2012

Bokbloggsjerka 21 - 24 september

Har det tillkommit något till bokhyllan i veckan?

Som svar på din fråga; nej, jag har tyvärr inte skaffat någon ny bok denna vecka. Anledningen till detta är att jag har fastnat. Just nu så läser jag Oliver Twist och jag kan verkligen inte fortsätta läsa, den är så tråkig! Det är bara elände på elände på elände genom hela boken. Fast jag måste erkänna att jag är imponerad av Charles Dickens förmåga att komma på de mest otroliga scenarion man kan tänka sig, även om de är deprimerande. 

Oliver Twist av Charles Dickens.


Men jag tänker inte ge mig! Jag ska läsa ut den här boken om det så är det sista jag gör. Delvis för att den är en av böckerna jag ska läsa i min tre-på-tre-utmaning, men det är också själva principen. Sanna mina ord, ni kommer få se en recension av den snart.

8 kommentarer:

 1. En bok som man gärna vill läsa men är det bara massa elände i den så vette sjutton!!

  SvaraRadera
 2. Den är inte så munter, nej, inget man läser för att må bättre direkt :)

  SvaraRadera
 3. "En klassiker är en bok som alla vill ha läst, men ingen vill läsa." Mark Twain

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har Mark Twain sagt det? Det visste jag inte, nu har man lärt sig något nytt :)

   Radera
 4. Jag vet inte om jag har läst Oliver Twist. I så fall var det fruktansvärt länge sedan att jag inte kommer ihåg det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det för mig med. Jag läser igenom alla klassiker jag kan komma på så fort som möjligt bara för att kunna säga "Ja, jag har läst 'en världsomsegling under havet,' Va, har inte du?" Egentligen kommer jag knappt ihåg vad den handlar om ;)

   Radera
 5. Jag har nog inte heller läst Oliver Twist sedan skoltiden men jag kan tänka mig att göra det igen. Kämpa på då om du bestämt dig för det men generellt anser jag att livet är för kort för att slösas på dåliga böcker.

  SvaraRadera
 6. Fast man vet aldrig, slutet kanske är superbra. Slutar jag nu så får jag aldrig veta.

  SvaraRadera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.