fredag 21 september 2012

Bokbuse

Detta inlägg tillägnas Bukbusen Linnéa. 


Var får folk alla bra bilder ifrån?

Jag är nästan lite avundsjuk på Linnéa. Hon skriver på ett kul, personligt, ja... ett helt enkelt skitbra sätt (ursäkta språket) trots det faktum att hon är TVÅ ÅR YNGRE än mig! Orättvst? Ja, faktum är att jag tycker det! Fast nu tar jag ut min ilska på en oskyldig person - om du läser det här Linnéa så är jag ledsen om det lät otrevligt. Faktum är att jag bara är chockad över hur många bra bokbloggare det finns där ute. Det jag menar är att när man startar sin egen blogg så tycker man att den är så himla bra, och sen så läser an alla andras och tänker: "shit! Håller min blogg måttet?" Jag bara har bloggat ett litet tag, och innan dess visste jag knappt att bokbloggar existerade, så man kan kort sagt säga att jag överraskas varje dag över hur många bokbloggare/boknördar det finns där ute förutom mig. Men tillbaka till Bokbuse:

Det är en bra strukturerad, fin blogg med många roliga inlägg som är rena fröjden för en boklus. Att läsa bloggen är - för att citera en av mina favoritbloggare - "som att hitta en helt ny värld." ;)
Du kan nå Bokbuse på Twitter eller Facebook (hon heter @Bokbuse på båda) och via mailen bokbuse@hotmail.com.

Förresten Linnéa, ett litet tips bara; etiketterna i slutet av varje inlägg ska du kanske skriva i en mörkare färg, det är lite svårt att läsa dem nu :)

Glöm inte att kolla in Bokugglans blogg, det var trots allt hon som kom på Bokbloggargänget!

4 kommentarer:

 1. Haha TACK Ebba! Jag tog inte illa upp ;)
  Bilden har jag faktiskt målat själv och ang. etiketterna i slutet så tänkte jag ta bort några dom men det går typ inte utan att ta bort alla. Men jag ska lösa det med färgen ;)

  SvaraRadera
 2. Phju! ;)

  Vad duktig du är på att teckna! Kul att du lade till dödsrelikerna-symbolen :)

  SvaraRadera
 3. Sv: Idag kl 17 kommer ett inlägg på Boktjuven om manusbearbetning ihop med andra/på kurs och imorgon kl 10 ett om vad man kan göra själv/ensam.

  SvaraRadera
 4. Vad kul! Det ska jag definitivt läsa.

  SvaraRadera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.