fredag 28 september 2012

Lisas böcker

Lisa - alias Boklisa - är redaktören för den sockersöta bokbloggen Lisas böcker.För det första är Lisas böcker den finaste bloggen jag sett; rosa text och skrivstils detaljer gör det till ett tjejigt paradis - och antagligen en feminisms mardröm. En söt blogg till en söt tjej helt enkelt.

Lisa är 13 år gammal allt-i-allo-människa vars kreativa ådra återspeglas i hennes vardag. Hon har bloggat sedan lördagen den elfte februari 2012, och än så länge verkar hon inte ha tröttnat på en bokbloggares hektiska liv.

Om jag ska vara helt ärlig så är jag inte inne på hennes blogg så ofta. Det kan vara för att hon lägger upp inlägg ganska oregelbundet, men troligtvis så är det bara för att jag har haft de ganska jobbigt i skolan på senaste tiden och helt enkelt inte har haft tid till att leka på nätet.

Det var allt för idag. I helgen är det bokmässa, och förhoppningsvis så ska jag dit - för första gången! Jag håller på att gå upp i taket av lycka. Vill du veta mer om bokmässan så kolla in deras hemsida. Vi ses där!

4 kommentarer:

 1. Åh vad roligt det var att läsa det här inlägget! Det är jättebra och välskrivet, jag fattar knappt att det är mig som du skriver om, hihi.

  "och antagligen en feminisms mardröm" - jag kunde inte sagt det bättre själv! ;)

  Och när det gäller uppdateringen ... well, jag ska bättra mig. :)

  SvaraRadera
 2. Vi kan alla behöva lite konstruktiv kritik då och då ;) Men kom ihåg att det inte gör något att man glömmer/inte orkar/inte kan lägga upp då och då, det händer alla - till och med mig (många gånger när det gäller mig ;) )

  Och tack för komplimangerna! :D

  SvaraRadera
 3. Det var kul att träffas på bokmässan :)

  SvaraRadera

Vad kul att du vill kommentera mitt inlägg!

Alla inlägg granskas innan de publiceras, så om du vill ställa en fråga till mig men inte vill att det ska komma upp på bloggen kan du bara skriva det i kommentaren så raderar jag den istället. Men självklart så svarar jag på din fråga ändå.